Μουσικα νεα

[Μουσικα νεα][bsummary]

σαν σημερα

[like today][bsummary]

Αθλητικα

[Αθλητικα][bsummary]

Εορτολογιο

[Εορτολογιο][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

ΑΕΚ: Απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών στην Κέρκυρα


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους φίλους της ότι για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα ισχύει η υπουργική απόφαση περί απαγόρευσης της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών.

Με μήνυμά της στα social media η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ καλεί τους φίλους της ΑΕΚ να συμμορφωθούν με την απόφαση ενόψει του αγώνα στην Κέρκυρα ώστε να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος τιμωρίας.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της στην Κέρκυρα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ότι και για τον αγώνα της Κυριακής 29 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας ισχύει η υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων της ομάδας μας.

Παρά το γεγονός ότι και αυτός ο αγώνας αποτελεί γιορτή για την ομάδα και τον κόσμο μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους φιλάθλους την απόλυτη συμμόρφωση με τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας, κάτι το οποίο όλοι απευχόμαστε για την πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018!

Καλείστε, κάτι που έχετε κάνει σε ολόκληρη τη διάρκεια της εφετινής προσπάθειας, να προστατεύσετε πάνω απ’ όλα τα αγωνιστικά συμφέροντα της ομάδας μας προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος και να μην δώσουμε την οποιαδήποτε αφορμή για τιμωρία της ΑΕΚ. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε με την υπουργική απόφαση».


Πηγή: gazzetta.gr