Μουσικα νεα

[Μουσικα νεα][bsummary]

σαν σημερα

[like today][bsummary]

Αθλητικα

[Αθλητικα][bsummary]

Εορτολογιο

[Εορτολογιο][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

Η Rita Ora δάκρυσε επάνω στη σκηνή για τον Avicii


Δάκρυα κύλησαν στο πρόσωπο της Rita Ora όταν τραγούδησε τη συνεργασία της με τον Avicii, που ήταν το τελευταίο single του DJ.

Η Rita Ora τίμησε τη μνήμη του Avicii το βράδυ της Παρασκευής 27 Απριλίου, τραγουδώντας το «Lonely Together», το τελευταίο single που κυκλοφόρησε ο Σουηδός DJ πριν από το θάνατό του για τον οποίο υπάρχουν υπόνοιες ότι ήταν αυτοκτονία.
Η 28χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τον Avicii και πραγματοποίησε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του, πριν τραγουδήσει το «Lonely Together» στο ολλανδικό φεστιβάλ 538Koningsdag.
«Θα είναι δύσκολο για εμένα να τραγουδήσω το επόμενο τραγούδι και θα σας πω γιατί», είπε στο πλήθος η Rita Ora.
«Είχα την τιμή να συνεργαστώ με κάποιον που άλλαξε τη ζωή μου και ήταν ένας πολύ καλός φίλος μου», είπε αναφερόμενη στον DJ – μουσικό παραγωγό και στη συνεργασία τους στο «Lonely Together», η οποία έφτασε έως το Νο 11 στο chart των Hot Dance / Ηλεκτρονικών τραγουδιών.
«Δεν έχω τραγουδήσει το τραγούδι που κάναμε μαζί από τότε που πέθανε μέχρι σήμερα», συνέχισε η Rita Ora.
Ο Avicii, γεννημένος Tim Bergling, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 28 ετών, την Παρασκευή 20 Απριλίου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του δείχνει ότι η αιτία θανάτου του ήταν αυτοκτονία.
Παρακολουθήστε στα παρακάτω βίντεο το συγκινητικό στιγμιότυπο με τη Rita Ora και τη φορτισμένη ερμηνεία της στο «Lonely Together».


πηγη