Μουσικα νεα

[Μουσικα νεα][bsummary]

σαν σημερα

[like today][bsummary]

Αθλητικα

[Αθλητικα][bsummary]

Εορτολογιο

[Εορτολογιο][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

Νεκροί βρέθηκαν ο Γρηγόρης Φύτρος ο 11χρονος γιος του και η 14χρονη κόρη του


Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε μέσα από τις εκκλήσεις για τον εντοπισμό ανθρώπων που αγνοούνται, μετά τη φονική πυρκαγιά στη Ραφήνα και το Μάτι. Ένας πατέρας και τα δυο του παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή, προσπαθώντας να σωθούν από τις φλόγες.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα μεταξύ των θυμάτων από την πύρινη λαίλαπα ήταν η πρώην αθλήτρια ποδηλασίας της ΑΕΚ, Εβίτα Φύτρου, που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα. Ήταν μόλις 14 ετών και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ποδηλασίας.
Συγγενής της οικογένειας ζήτησε με ανάρτηση του στο ΓΟΝΕΙΣ βοήθεια για την ανεύρεση του Γρηγόρη καθώς και του γιού του Ανδρέα. Η κινητοποίηση μας ήταν άμεση ωστόσο η μοίρα επιφύλαξε άσχημο τέλος για την οικογένεια Φύτρου.
Λίγες ώρες αργότερα τόσο ο πατέρας της όσο και ο μόλις 11 ετών αδερφός της δυστυχώς εντοπίστηκαν νεκροί, καθώς έγινε η ταυτοποίηση στις σορούς τους.
Ο παλιός αθλητής του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ και ο γιος του, Ανδρέας, ο οποίος επίσης έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα της ποδηλασίας, δυστυχώς δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις φλόγες.
Όπως είναι φυσικό η νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους για το πόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους.
Η μόλις 14 ετών, Εβίτα Φύτρου πέρυσι ανήκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ και είχε πάρει μεταγραφή για τον Κρόνο Νίκαιας, ενώ και ο μόλις 11χρονος αδερφός είχε επίσης πάθος για τη ποδηλασία, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους.
zougla.gr