μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Περιορισμό στους δανεικούς ανακοινώνει η FIFA Τι αναφέρει ο νέος κανονισμός και από πότε θα ισχύει


Η FIFA έχει ενημερώσει πως από το 2020 θα πρέπει οι δανεικοί ποδοσφαιριστές από ένα κλαμπ να φτάνουν μέχρι και τους οχτώ. Τρέχει και δεν φτάνει η Τσέλσι που έχει 39 ποδοσφαιριστές σε δανεισμούς.

Από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό που προτίθεται να εφαρμόσει η FIFA, οι δανεικοί ποδοσφαιριστές για κάθε ομάδα, δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους 6-8.

Αυτομάτως, αυτό προκαλεί τεράστιο πρόβλημα σε κλαμπ που στέλνουν... από 'δω κι από 'κει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου εκείνοι να πάρουν τα παιχνίδια που δεν θα μπορούσαν να έχουν στις ομάδες τους και αναγκάζονται να δοκιμάσουν την τύχη τους κάπου αλλού, υπό το βλέμμα του κάθε συλλόγου που παρακολουθεί την εξέλιξή τους.

Η Τσέλσι, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του σοκ που θα προκαλέσει στις ομάδες ο νέος κανονισμός, αφού, οι «μπλε» του Λονδίνου τα τελευταία χρόνια έχουν... σκορπίσει ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και αυτή τη στιγμή έχουν 39 δικούς τους παίκτες σε άλλες ομάδες, με συμβόλαια που χαρακτηρίζονται από δανεισμό!

Οι «μπλε» (και όχι μόνο φυσικά), ήδη... τρέχουν και δεν φτάνουν, έχοντας μπροστά τους ενάμιση χρόνο, μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, να συμμαζέψουν μια κατάσταση που διατηρούταν για πολλά χρόνια και βόλευε ώστε και να μη γεμίζει το ρόστερ αλλά και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες που δεν υπολογίζονταν ώστε να μη σταματήσουν να δουλεύουν.

Το πρόβλημα είναι γενικότερο (ειδικά) στην Premier League μιας και η Γουλβς έχει 27 δανεικούς αυτήν την στιγμή και η Μάντσεστερ Σίτι είναι στους 21!

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: