μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

STAN: Γεύση από το video clip για το νέο single «Τετράγωνα»


Στη δημοσιότητα δίνεται μία πρώτη γεύση από το video clip του νέου single «Τετράγωνα» του STAN, ο οποίος αυτή τη φορά έχει σκοπό να μας εκπλήξει με κάτι διαφορετικό από τις μέχρι τώρα μουσικές επιτυχίες του.
Το νέο single «Τετράγωνα» φέρει την υπογραφή δύο εξαίρετων δημιουργών, καθώς οι στίχοι είναι του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και η μουσική του Χρήστου Σαντικάι.
Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος.
Πριν από μερικές ημέρες κι έχοντας δημοσιοποιήσει μόνο μερικές backstage φωτογραφίες από το video clip, ο STAN αποκάλυψε  στα κοινωνικά δίκτυα ορισμένους από τους στίχους του «Τετράγωνα», οι οποίοι ήταν γραμμένοι στο εξώφυλλο του single.
Δεν είναι φρένο η αγάπη, είναι γκάζι
Μες του μυαλού μου τα τετράγωνα
Για σένα κάθε νύχτα μάλωνα
Χωρίς να έχω επιχειρήματα πολλά
Ο ταλαντούχος τραγουδιστής  και δημιουργός επιστρέφει ανανεωμένος μετά από ένα δυναμικό καλοκαίρι γεμάτο επιτυχημένες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό και υπόσχεται να μας κερδίσει, γι’ ακόμα μια φορά, με το νέο τραγούδι του.
Ο STAN ξέρει πώς να κρατά σε αγωνία το κοινό του, το οποίο δείχνει να ανυπομονεί για τη νέα επιτυχία του αγαπημένου του «Παράξενου Παιδιού» της ελληνικής δισκογραφίας.
Τα «Τετράγωνα» θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου από την Panik Records και την ICON MUSIC Records.

Δεν υπάρχουν σχόλια: