μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ο Elton John δοκιμάζεται στο hip-hop


Έπειτα από 56 χρόνια μίας ένδοξης καριέρας, ο Elton John τραγουδά hip-hop για τις ανάγκες μίας νέας διαφήμισης.

Ο Elton John, γνωστός για το μοναδικό τρόπο που μαγεύει το κοινό και που τον κατακτά με τις γλυκόπικρες μπαλάντες του, πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση των «Snickers», όπως δεν τον είχατε ξαναδεί.
Στο νέο διαφημιστικό σποτ των «Snickers» για τη σειρά με το γνωστό σλόγκαν «δεν είσαι εσύ όταν πεινάς», ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πιανίστας δοκιμάζεται στο hip-hop.
Ο Elton John υποδύεται τον πεινασμένο εαυτό του Αμερικανού ράπερ Boggie, ο οποίος συμμετέχει σε μία «μάχη» rap.
Η διαφήμιση διαδραματίζεται σε ένα πάρτι όπου βλέπουμε τους ταλαντούχους και ανερχόμενους MCs Emarr Kuhomano και Monique Lawz, πριν εμφανιστεί ο Elton John, φορώντας ένα χαρακτηριστικό κόκκινο σακάκι και αντίστοιχα γυαλιά, αμφότερα με χρυσές, φανταχτερές λεπτομέρειες.
Ο 71χρονος καλλιτέχνης επιχειρεί να αποδώσει σε ύφος rap μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το «Don’t Go Breaking My Heart» (1976).
Ο Βρετανός ράπερ Femi Nylander αναλαμβάνει τα ηνία και προσφέρει στον Sir Elton μία μπάρα «Snickers», λέγοντας το γνωστό σλόγκαν της διαφήμισης, για να επιστρέψει ο πραγματικός Boogie.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι ήδη γνωρίζουν ότι είμαι υποστηρικτής του hip-hop επί μακρόν και γι’ αυτό ήθελα να είμαι μέρος της διαφήμισης», δήλωσε ο Elton John.
«Εξάλλου, μου αρέσει η σκηνοθεσία με την οποία οι νέες διαφημίσεις των “Snickers” απεικονίζουν χιουμοριστικά ότι δεν είσαι ο εαυτός σου όταν είσαι πεινασμένος, αλλά και τον τρόπο που συνδέονται με τους νέους ανθρώπους, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι το hip hop είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά είδη στον κόσμο.»
Ο Boogie, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία «Shady Records» του Eminem, λέει:
«Η συνεργασία με τον Elton στα γυρίσματα της νέας διαφήμισης των “Snickers” ήταν όσα που περίμενα και ακόμα περισσότερο. Είναι γενναιόδωρος, αστείος και εκπληκτικά ταλαντούχος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: