μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Πάνος Κιάμος: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο «Posidonio» με Νικηφόρο και Μαλού (pics)


O Πάνος Κιάμος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Posidonio».

Με το σαρωτικό αέρα του καλοκαιριού επέστρεψε ο Πάνος Κιάμος στο «Posidonio». Την εντυπωσιακή πρεμιέρα διαδέχθηκαν νύχτες – «φωτιά» στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ένα ανεπανάληπτο πάρτι.
Μαζί με τον Πάνο Κιάμο  στο «Posidonio», ο Νικηφόρος και η Μαλού. Συμμετέχουν και οι Deevibes.
Σε δυναμικό και ένθερμο κλίμα  στο κατάμεστο «Posidonio» υποδέχθηκαν τον Πάνο Κιάμο, οι παρευρισκόμενοι, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα τραγουδώντας παρέα του, το απόλυτο hit «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» τα άλλα νέα τραγούδια του: «Αλλού Εσύ», «Χαρταετός», «Τάσεις Φυγής» και τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του.
Θαυμαστές του Πάνου Κιάμου εμπνευσμένοι από το τίτλο του τραγουδιού «Τάσεις Φυγής», έστειλαν στον Πάνο Κιάμο το μήνυμά τους ξεδιπλώνοντας ένα πανό, που έγραφε: «Δεν έχουμε από σένα τάσεις φυγής».
Και κυριολεκτούσαν καθώς τόσο εκείνοι όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι δεν έφυγαν πριν το τέλος του προγράμματος.
Ενθουσιώδεις ήταν και οι βραδιές, που ακολούθησαν την πρεμιέρα με τον Πάνο Κιάμο στα καλύτερά του ο οποίος χαρίζει μοναδικές στιγμές κεφιού όπως μόνο εκείνος ξέρει.
Την δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα ο Νικηφόρος και η Μαλού.
Δυναμική είναι η παρουσία του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή της νεότερης γενιάς, Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος με τις προηγούμενες επιτυχίες του και το ολοκαίνουργιο «Σαν Αλήτης» κρατά το κέφι στα ύψη.
Η Μαλού δίνει το δικό της στίγμα με την σπουδαία φωνή της  σε καθηλωτικές ερμηνείες και σε δικές της επιτυχίες ( «Τους Είπες Πως», «Ώρα Να Γυρίσεις», «Ποια Ζωή»).
Οι Deevibes δίνουν άλλον αέρα ενώ το τραγούδι τους «Στο Σώμα Ραντεβού» έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου.
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο «Posidonio» είναι μοναδικές.

Φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: