μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ


Ανήμερα της διεξαγωγής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αύριο δηλαδή, θα παρθεί η απόφαση για το άνοιγμα του πάνω διαζώματος του ΟΑΚΑ, αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν αν τελικά θα είναι αρκετές οι κάτω θύρες για τον κόσμο...

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, περισσότεροι από 18.000 οπαδοί αναμένονται στις εξέδρες του «Σπύρος Λούης» το απόγευμα του Σαββάτου, για το παιχνίδι των «πράσινων» απέναντι στην Ένωση και η προπώληση των εισιτηρίων συνεχιζόταν με ρυθμούς που προκάλεσε σκέψεις, ώστε να ανοίξει το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Αν και σήμερα, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, η προπώληση ξεπεράσει τις 30.000, τότε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει κόσμος και στις πάνω εξέδρες, σε διαφορετική περίπτωση, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα φροντίσουν να γεμίσει τελείως το κάτω μέρος των κερκίδων του Σταδίου.

Όσον αφορά το θέμα της στατικότητας μετά και το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε ανησυχία, από τη ΓΓΑ παραμένουν καθησυχαστικοί και τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: