μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

«Μου ‘Χεις Καταστρέψει Τη Ζωή»: Αποστολία Ζώη – Φοίβος κυκλοφορούν τη συνεργασία τους


Μία δυναμική μπαλάντα με trap στοιχεία υπογράφει ο Φοίβος για την Αποστολία Ζώη.

Η Αποστολία Ζώη συνεργάζεται με το Φοίβο και μαζί κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους «Μου ‘Χεις Καταστρέψει Τη Ζωή».
Μία ταλαντούχα, δυναμική τραγουδίστρια αλλά και μία γυναίκα με συναίσθημα και αγάπη μέσα της, η Αποστολία Ζώη αναμειγνύει τα στοιχεία που την αποτελούν και την εκφράζουν και το αποτέλεσμα γίνεται ερμηνεία.
O Φοίβος είναι ο πιο επιτυχημένος σύγχρονος Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός. Με δεκάδες επιτυχίες στο βιογραφικό του, παρουσιάζει μία αξιοζήλευτη ικανότητα να συνδυάζει τις δημοφιλείς μουσικές τάσεις με τις καινοτόμες ιδέες του.
Το νέο τραγούδι «Μου ‘Χεις Καταστρέψει Τη Ζωή», σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο Φοίβος, είναι μία δυναμική μπαλάντα στην οποία διακρίνονται αρκετά trap στοιχεία.
H Αποστολία Ζώη, η τραγουδίστρια με την ξεχωριστή φωνή, το λαμπερό πρόσωπο και τις υπέροχες αναλογίες, πραγματοποίησε τα γυρίσματα για το video του τραγουδιού στο σιδηροδρομικό σταθμό του Αγίου Στεφάνου, σε διάφορα σημεία της Αθήνας αλλά και σε γνωστό club, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Nik Zik.
Ένα μυστηριώδες video clip με σκηνές από το χθες και το σήμερα, το παρόν και το παρελθόν της Αποστολίας Ζωή, με τη σκιά ενός άντρα να παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και στο σενάριο. Ένα ζευγάρι που τους χωρίζει ο θάνατος, με το όπλο που δίνει τη χαριστική βολή να βρίσκεται σε ένα από τα δύο αντικείμενα που αντάλλαξαν: Στο χαρτοφύλακα ή στη θήκη της κιθάρας.
Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Δεν υπάρχουν σχόλια: