μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

«Από Την Αρχή»: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με νέο δίσκο σε επιμέλεια της Δήμητρας Γαλάνη


Με μία διάθεση διαρκούς πειραματισμού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με νέο δισκογραφικό εγχείρημα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το νέο δίσκο «Da Capo – Από Την Αρχή».
Δέκα μεγάλα τραγούδια ξαναγεννιούνται σε ένα άλμπουμ με την πολύτιμη καλλιτεχνική επιμέλεια της Δήμητρας Γαλάνη.
Πριν ένα χρόνο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με τίτλο «Έρωτας Αγκάθι», ένα δίσκο που περίμεναν με ανυπομονησία οι πολυάριθμοι θαυμαστές του τραγουδοποιού με τη βελούδινη φωνή.
Το «Έρωτας Αγκάθι» προμήνυσε, μεταξύ άλλων, το εξαιρετικό ντουέτο με τη Δήμητρα Γαλάνη στο «Σε Ποιον Να Πω το Σ’ Αγαπώ».
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δήμητρα Γαλάνη στην καλλιτεχνική επιμέλεια ρίχνουν φως σε διαφορετικές πτυχές του ελληνικού τραγουδιού, με τη γνωστή ανησυχία που τους διακρίνει και με μία διάθεση διαρκούς πειραματισμού.
Αυτή τη φορά, η Δήμητρα Γαλάνη έρχεται με μία καινούργια ιδέα: Κοιτάζοντας το πλούσιο ρεπερτόριο της ελληνικής δισκογραφίας αναζητά δέκα εμβληματικά τραγούδια, το οποία θα κυκλοφορήσουν στο δίσκο «Da Capo – Από Την Αρχή» σε μία πιο φρέσκια εκδοχή και με τις ερμηνείες του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Ακούστε το άλμπουμ πριν την κυκλοφορία του μόνο στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube, όπου θα δημοσιεύονται δύο τραγούδια κάθε ημέρα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.
Ο νέος δίσκος «Da Capo – Από Την Αρχή» του Μιχάλη Χατζηγιάννης θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: