μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Νίκος Οικονομόπουλος: Το «Τώρα Τι Να Το Κάνω» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα


Ακόμη μία πρωτιά για το Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναρριχάται στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με τη νέα επιτυχία «Τώρα Τι Να Το Κάνω».
Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του έχει προκαλέσει παροξυσμό στους φανατικούς θαυμαστές του με ακόμα μία μεγάλη επιτυχία που αγκαλιάστηκε θερμά από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της.
Στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, ο Νίκος Οικονομόπουλος προσθέτει στο ενεργητικό του άλλη μία πρωτιά, λίγο μετά την έναρξη των χειμερινών εμφανίσεών του και την επιστροφή του στη σκηνή του «Κέντρου Αθηνών» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.
Το ολοκαίνουργιο single «Τώρα Τι Να Το Κάνω» του Νίκου Οικονομόπουλου κατακτά την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο, εκθρονίζοντας τις ΜΕΛΙSSES, οι οποίες είχαν διανύσει πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 με τη διασκευή τους στο «Γιατί» των Πυξ Λαξ.
Τη μουσική στο «Τώρα Τι Να Το Κάνω» υπογράφει ο πολυσύνθετος τραγουδιστής, συνθέτης και vocal coach Άκης Δείξιμος ενώ οι στίχοι είναι δημιουργία του μοναδικού Νίκου Σαρρή. Για την παραγωγή μερίμνησε ο έμπειρος Γιάννης Δουλάμης.
Συγχρόνως, το video clip του τραγουδιού έχει συγκεντρώσει 6,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, έχοντας βρεθεί στην πρώτη θέση των τάσεων επί σειρά ημερών.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, για πρώτη φορά σε ανάλογο ρόλο, επιμελείται το σενάριο και τη σκηνοθεσία μαζί με τον Alex Κωνσταντινίδη και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Το «Τώρα Τι Να Το Κάνω» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: