μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

«Πώς Να Φύγω»: Οι KINGS σε ένα video clip που δεν περιμένει κανείς


Ένα απροσδόκητο video clip αφιερωμένο σε ένα σημαντικό σκοπό έχουν ετοιμάσει οι KIINGS για το νέο single «Πώς Να Φύγω».

Οι KINGS δίνουν μία δυνατή γεύση από το video clip για το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Πώς Να Φύγω».
Το «βασιλικό» γκρουπ της ελληνικής δισκογραφίας επιστρέφει ανανεωμένο, με νέο ήχο και νέα εικόνα και νέα «βασίλισσα», καθώς η Εμμανουέλα κέρδισε το «θρόνο» της στους KINGS.
Η συνέχεια για το αγαπημένο συγκρότημα γράφεται με το «Πώς Να Φύγω». Τη μουσική υπογράφει όπως πάντα ο Teo Tzimas και οι στίχοι ανήκουν στο Γιάννη Ρουσσουνέλο και το Δημήτρη Μπέρη.
Το «Πώς Να Φύγω» μεταδίδεται αποκλειστικά ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Το νέο τραγούδι των KINGS κυκλοφορεί επίσημα την Κυριακή 25 Νοεμβρίου από τη Minos EMI / Universal και την Epic Music.
Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία.
Η 25η Νοεμβρίου έχει ανακηρυχθεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι των KINGS είναι αφιερωμένο σε αυτό το σκοπό, με στόχο να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.
Το video clip του «Πώς Να Φύγω» προμηνύεται να είναι γεμάτο συγκίνηση, δράση και αγωνία. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο μετρ του είδους και μόνιμος σκηνοθέτης των KINGS, ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: