μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

«Μικροπράγματα»: Η δισκογραφική επάνοδος του Κωστή Μαραβέγια


Τα «Μικροπράγματα» εμπνέουν ιστορίες που θα αφηγηθεί μουσικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, που έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική, επιστρέφει δισκογραφικά.
Το νέο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια είναι ένα πολύχρωμο μουσικό πάρτι για τα «Μικροπράγματα», από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Μία απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που θα μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.
Ένα τραγούδι για όλα τα «Μικροπράγματα» που μας γεμίζουν με αγάπη και φως.
Ρομαντικός, εκρηκτικός, κεφάτος και συνεπής στους ήχους που αγαπήσαμε, χωρίς όμως να επαναλαμβάνεται, ο Κωστής Μαραβέγιας έχει κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές με την έντονη μελωδικότητα και την πολυρυθμία των τραγουδιών του.
Τα «Μικροπράγματα» είναι το πρώτο επίσημο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια δυόμιση χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του, με τίτλο «Κατάστρωμα».
Ενάμιση χρόνο πριν, το «Μίλα Μου Μόνο Μια Φορά», ένα τραγούδι που γράφτηκε το 2009 και δεν μπήκε στο άλμπουμ «Welcome to Greece» του αγαπημένου καλλιτέχνη, ενέπνευσε τη νέα διαφημιστική καμπάνια γνωστού προϊόντος.
Αυτήν την περίοδο, ο Κωστής Μαραβέγιας ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο «Άνοδος Live Stage» και προετοιμάζεται για την κορύφωση του «The Voice Of Greece», έχοντας έξι παίκτες από την ομάδα του στους ημιτελικούς.
Τα «Μικροπράγματα» θα κυκλοφορήσουν σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: