μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

«Σ’ Ευχαριστώ»: Νέο τραγούδι και video clip από την Ελευθερία Ελευθερίου


Η Ελευθερία Ελευθερίου επανέρχεται δισκογραφικά.

Η Ελευθερία Ελευθερίου φανερά ανανεωμένη και ερμηνευτικά πιο γοητευτική από ποτέ, έρχεται με νέο τραγούδι – πρόταση να μας παρασύρει ρομαντικά στο μουσικό ρυθμό του νέου της single «Σ’ Ευχαριστώ» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.
Δημιουργοί του νέου μουσικού προφίλ της γλυκιάς Ελευθερίας Ελευθερίου είναι ο Claydee Lupa και ο Teddy E, οι οποίοι της εμπιστεύονται για άλλη μία φορά τη μουσική και επιμελούνται την παραγωγή, με σκοπό να μας ταξιδέψουν σε καινούργια μουσικά μονοπάτια.
Τους στίχους του «Σ’ Ευχαριστώ» υπογράφει ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός Δημήτρης Φάκος («Εμένα Θες» – Σάκης Ρουβάς, «Έχω Περάσει Και Χειρότερα» – Γιώργος Μαζωνάκης κ.ά.)
Το τραγούδι συνοδεύεται κι από ένα αισθησιακά ατμοσφαιρικό video clip με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου και την επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.
Η Ελευθερία Ελευθερίου αυτή τη φορά στοχεύει σε ένα διαφορετικό μήνυμα αγάπης, όπως γράφουν κι οι στίχοι:
«Σ’ ευχαριστώ που μ ‘έμαθες να ζω / Σ’ ευχαριστώ κι ας μη σε ξαναδώ / Πρέπει να φύγεις, πρέπει να φύγω / Τελειώνει η σκηνή / Όλα τα ωραία κρατάνε λίγο, γιατί έτσι είναι η ζωή»
H Ελευθερία Ελευθερίου φέτος το χειμώνα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο, «Frangelico» μαζί με το Σταμάτη Γονίδη και το Νίκο Μακρόπουλο.
Αυτό το εκρηκτικό δίδυμο απογειώνει με την ιδιαίτερη παρουσία της η Κύπρια τραγουδίστρια και προσθέτει τη δική της ξεχωριστή νότα στο μουσικό πρόγραμμα, καθώς για πρώτη φορά ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος συνυπάρχουν στη σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: