μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Άνοιξαν το κεφάλι ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της Ποιον υποπτεύονται οι Αρχές ως δράστη της ληστείας


Με το «καλημέρα» είδε τον τρόμο μπροστά της μία ηλικιωμένη γυναίκα στα βόρεια προάστια της Λαμίας, στα Γαλανέικα, το πρωί της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ήρθε αντιμέτωπη με έναν νεαρό, ο οποίος άρχισε να τη χτυπά με ρόπαλο στο κεφάλι για να τη ληστέψει. Αν και αιμόφυρτη η γιαγιά άρχισε να φωνάζει βοήθεια και έσπευσε στο σημείο ο ανιψιός της, που άκουσε τις φωνές, αφού μένει από κάτω.

Ανεβαίνοντας από την εσωτερική πίσω σκάλα, αρχικά αντίκρισε τη θεία του αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια έναν νεαρό Ρομά, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος και έκανε ότι ζητούσε βοήθεια, λέγοντας ότι τον χτύπησαν και αυτόν.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, ο «αναίσθητος» Ρομά δεν είχε κάτι σοβαρό και μάλλον προσποιούταν τον χτυπημένο για να γλυτώσει τη σύλληψη, ενώ στους αστυνομικός υποστήριξε ότι άλλος είχε μπει στο σπίτι και είχε χτυπήσει και τον ίδιο που είχε τρέξει για βοήθεια.

Η Αστυνομία βρήκε κρυμμένο, σε κοντινή απόσταση από τον νεαρό, το ρόπαλο που χρησιμοποίησε ο ληστής για να χτυπήσει τη γιαγιά, το ποιο μάλιστα ήταν τυλιγμένο σε ένα πανί.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγή του νεαρού, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο Ρομά μένει καιρό δίπλα από το σπίτι της ηλικιωμένης, η οποία παρά τα προβλήματα υγείας μαζί με τον άνδρα της, φρόντιζαν τον νεαρό και τα αδέλφια του.

Αυτήν τη φορά ο σύζυγος της ηλικιωμένης έτυχε να λείπει εκτός Λαμίας και φέρεται να είχε ζητήσει από τον νεαρό να κοιτάει αν είναι καλά η γιαγιά. Αυτήν την απουσία πιθανόν εκμεταλλεύτηκε ο δράστης, προκειμένου να ληστέψει την άτυχη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: