μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Ληστεία αλά Casa de Papel με μάσκες Καραμανλή και Παπανδρέου Τι κατήγγειλε επιχειρηματίας από την Καβάλα


Μια υπόθεση που μοιάζει με σενάριο ταινίας ή σειράς ερευνούν οι Αρχές στην Καβάλα. Κεντρικό πρόσωπο είναι ένας 43χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να έδωσε στους δράστες ένα ποσό της τάξης των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, με την απειλή από πλευράς τους ότι θα κάνουν κακό στην 5χρονη κόρη του, που του είπαν πως είχαν απαγάγει.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (25/01), όταν σύμφωνα με την κατάθεση του 43χρονου, οι δράστες της ληστείας του έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του, φορώντας μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου. Εκεί ήταν που του είπαν για την απαγωγή του παιδιού του (ο ίδιος είναι διαζευγμένος), με αποτέλεσμα να συνεργαστεί. Έφυγαν με το δικό του αυτοκίνητο, το οποίο και παράτησαν άθικτο έξω από την πόλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», κάποιος τρίτος συνεργάτης τους περίμενε στο σημείο και μαζί έφυγαν όλοι μαζί, όπως πιστεύει η Αστυνομία. Στη συνέχεια μετέβησαν στην εταιρεία security του 43χρονου, λίγο έξω από την Καβάλα, όπου και του ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Όπως ανέφερε ο επιχειρηματίας, τους έδωσε τους κωδικούς και οι δράστες το άνοιξαν.

Μέσα υπήρχαν 4.300.000 ευρώ, τα οποία ήταν δρομολογημένο να κατατεθούν σήμερα σε τράπεζα. Χρήματα τα οποία δεν ήταν της εταιρείας, αλλά πελατών, τους οποίους εξυπηρετούσε με αυτόν τον τρόπο. Οι δράστες άρπαξαν τα 4,2 εκατ. ευρώ και του άφησαν -όπως λέει στους αστυνομικούς 100.000 ευρώ. Αμέσως μετά πήραν το αυτοκίνητό του και έφυγαν από την περιοχή.

«Με άφησαν δεμένο και χάθηκαν από το οπτικό μου πεδίο», είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε απαγωγή της κόρης του και κατήγγειλε στις Αρχές τα όσα φέρεται να βίωσε.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού καναλιού από την Καβάλα, η Αστυνομία χαρακτηρίζει από την πρώτη στιγμή περίεργη την όλη υπόθεση και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς «αρχικά, έπεσε σε κάποιες αντιφάσεις». Επίσης, τόνισε ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμη οι μάσκες των Καραμανλή και Παπανδρέου.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: