μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Imagine Dragons: Το video clip του «Bad Liar» και οι καταδικασμένες σχέσεις


Το «Bad Liar» είναι ένα προσωπικό τραγούδι που χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια.

Οι Imagine Dragons μοιράζονται το video clip για το τραγούδι «Bad Liar» από το νέο άλμπουμ τους «Origins».
Το «Origins» είναι το τέταρτο άλμπουμ του συγκροτήματος και κυκλοφόρησε το Νοέμβριο από τις KIDinaKORNER και Interscope Records / Universal Music για να δώσει συνέχεια στις μουσικές εξερευνήσεις που έλαβαν χώρα στο (υποψήφιο για Grammy) «Evolve».
Οι στίχοι των τραγουδιών του «Origins» είναι βαθιά προσωπικοί και βασίζονται στις δύσκολες εμπειρίες του Dan Reynold, του κεντρικού τραγουδιστή της μπάντας, για τις οποίες ήταν πάντα ειλικρινείς. Στο άλμπουμ συνυπάρχουν από pop – rock τραγούδια μέχρι ακουστικές μπαλάντες, τραγούδια που το καθένα έχει τη δική του ιστορία να διηγηθούν.
Οι Imagine Dragons δημιούργησαν το «Origins» έχοντας ως γνώμονα την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα. Το όραμά τους είναι να συνδέσουν διαφορετικούς ανθρώπους με ένα άλμπουμ κατασκευασμένο χωρίς κανόνες και όρια.
Το «Bad Liar» αφορά την ταραχώδη σχέση του Dan Reynolds με την πρώην σύζυγό του, την Aja Volkman, η οποία συνυπογράφει το τραγούδι.
Το video clip του «Bad Liar» έχει σκηνοθετήσει ο Ryan Reichenfeld και γυρίστηκε στο Λας Βέγκας, την έδρα του συγκροτήματος. Συμμετέχει η χορεύτρια Autumn Miller και τη χορογραφία έχει σχεδιάσει η Marissa Osato. Το μουσικό βίντεο εκτυλίσσεται σε ένα άδειο σχολείο, όπου η Miller χορεύει και την ακολουθεί ένα άψυχο αγόρι που κρέμεται στον αέρα, σε μία δόση μεταφυσικού στοιχείου.
Ο συμβολισμός του video clip εναπόκειται στο λογισμό του θεατή.
Θα μπορούσε να αναπαριστά μία σχέση όπου το ένα άτομο δε φοβάται να εκφράσει ελεύθερα τα συναισθήματα και την ευάλωτη πλευρά του και το άλλο άτομο παραμένει απαθές ή μία τελειωμένη σχέση που είναι μάταια κάθε προσπάθεια για να διατηρηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: