μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz


Η Φιλίτσα Καλογεράκου ή αλλιώς η Μαρκέλλα της σειράς «Μαρία η άσχημη», εμφανίζεται με μια πετσέτα για τις ανάγκες της παράστασης «Χαμάμ γυναικών» στο θέατρο «Ακάδημος» και ξεσηκώνει το ανδρικό κοινό. 
Ωστόσο, η ίδια δεν έχει μάτια για άλλον άντρα παρά μόνο για τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Γιάννη Ζαραφωνίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, αυτή η σχέση είναι φρέσκια και το ζευγάρι έκανε μόλις πριν από λίγες ημέρες την πρώτη του κοινή εμφάνιση, στην πρεμιέρα της παράστασης «Η ιστορία της Ελλάδας – Αλλιώς» στο θέατρο «Χυτήριο».
Οι δυο τους κινήθηκαν διακριτικά και χωρίς να δώσουν αφορμή για σχολιασμό στους παρευρισκόμενους, καθώς προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.
«Η Φιλίτσα και ο Γιάννης είναι μαζί τον τελευταίο καιρό, κάτι που όμως δεν θέλουν να προβάλλουν. Γι’ αυτό επιλέγουν να μην κάνουν εμφανίσεις σε κοσμικά καλέσματα. Αν και η σχέση τους είναι σχετικά πρόσφατη, οι δυο τους είναι πολλά χρόνια φίλοι, από τότε που συνεργάζονταν τηλεοπτικά στην επιτυχημένη σειρά  Μαρία η άσχημη. Η Φιλίτσα έχει αποφασίσει να προστατεύσει τη σχέση της από την υπερέκθεση» , επιβεβαιώνει καλά ενημερωμένη πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στην εφημερίδα.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: