μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

«Μέσα Σε Μια Νύχτα»: Νέο τραγούδι και video clip από τον Άκη Δείξιμο


Η νέα πρόταση του Άκη Δείξιμου.

Πιο ανανεωμένος από ποτέ, ο Άκης Δείξιμος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single του με τίτλο «Μέσα Σε Μια Νύχτα».
Επαγγελματίας μουσικός ως το 1992, από το 1997 ξεκινά να συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια που οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν σε πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό του και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μεγάλες επιτυχίες σε μουσική Άκη Δείξιμου είναι το «Τώρα Τι Να Το Κάνω» του Νίκου Οικονομόπουλου, το «Αν Υπάρχει Παράδεισος» της Νατάσας Θεοδωρίδου, το «Απόδειξέ Το» του Αντώνη Ρέμου, τα «Θαύματα» του Νίνο, το «Στο Αντίθετο Ρεύμα» του Γιάννη Πλούταρχου, το «Κάνει Μοναξιά» του Ηλία Βρεττού και άλλα πολλά.
Tη φωνή του, εκτός από τα δικά του τραγούδια, τη συναντάμε πίσω από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, αφού έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους στα φωνητικά. Τα τελευταία χρόνια είναι από τους μόνιμους συνεργάτες του Φοίβου.
Ο Άκης Δείξιμος έχει συμμετάσχει στο «X Factor» και στο «The Voice» ως καθηγητής φωνητικής των συμμετεχόντων, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει με μαθητές των ομάδων που είχε αναλάβει.
Μετά τα τραγούδια «Ανατροπή» και «Χίλιες Μοναξιές», ο Άκης Δείξιμος επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Μέσα Σε Μια Νύχτα», σε μουσική του ίδιου και σε στίχους της Μαρκέλλας Βασιλείου.
Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.
Το «Μέσα Σε Μια Νύχτα» κυκλοφορεί από τη Spicy.

πηγη

«Μέσα Σε Μια Νύχτα»: Νέο τραγούδι και video clip από τον Άκη Δείξιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: