μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το ατμοσφαιρικό video clip για «Το Μηδέν Αντί Για Σένα»


Ο Στέφανος Κορκολής και ο Νίκος Μωραΐτης έδωσαν στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δίνει μορφή στο τραγούδι «Το Μηδέν Αντί Για Σένα» και το video clip αποκαλύπτεται την ημέρα των γενεθλίων της.
«Το Μηδέν Αντί Για Σένα» είναι μία από τις δώδεκα διαφορετικές ιστορίες που διηγείται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο νέο δισκογραφικό της εγχείρημα «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες», για να τις ακούμε και να μας συνοδεύουν σε κάθε στιγμή και περίσταση της καθημερινότητας.
Δώδεκα ιστορίες που συνθέτουν μία σφιχτά δεμένη ενότητα με κεντρικό πρόσωπο την Ελεωνόρα.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια χαρίζει μοναδικές ερμηνείες που ξεναγούν στο δικό της μουσικό τοπίο, το οποίο προέκυψε μέσα από τη γνωριμία και την επαφή της με τους δημιουργούς. Ένας μουσικός κόσμος που ζυμώθηκε σχεδόν τρία χρόνια πριν παραδοθεί στον τελικό αποδέκτη του, τους ακροατές.
Το κοινό, πάντοτε αδέκαστος κριτής, αγάπησε θερμά το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» και του χάρισε τρεις συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες (album) - Hit Channel
Ατελείωτη επιτυχία σημειώνουν επίσης οι ζωντανές εμφανίσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.
Το εξαιρετικό πρόγραμμα που παρουσιάζει στην Αθήνα και στο «Hotel Ερμού» έχει πάρει ήδη δύο παρατάσεις και παράλληλα ξεκίνησαν οι περιορισμένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Factory Of Sound».
Ενώ μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δίνει εικόνα στο τραγούδι «Το Μηδέν Αντί Για Σένα» με ένα ατμοσφαιρικό video clip που σκηνοθέτησε ο Πάνος Ζενίδης. Μία απρόβλεπτη συνάντηση φέρνει ξανά στην επιφάνεια όλες τις συγκινήσεις ενός έρωτα που πέρασε στο παρελθόν.
Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο διακεκριμένος Στέφανος Κορκολής, με τον οποίο συνεργάζεται για πρώτη φορά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, και οι στίχοι ανήκουν στον καταξιωμένο Νίκο Μωραΐτη.
Το τραγούδι «Το Μηδέν Αντί Για Σένα» και το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: