μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάγεψε με τα τραγούδια του στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου


Αγαπημένα τραγούδια ερμήνευσε ζωντανά ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πρώτη εκπομπή του «Αλ Σιχτίρι».

Μοναδικές στιγμές χάρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πρεμιέρα της νέας ενότητας «Αλ Σιχτίρι» του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και του Λάκη Λαζόπουλου στο OPEN.
Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε δυναμικά με το πιο ανατρεπτικό και ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», μία από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, η οποία είχε μία νέα ενότητα – έκπληξη, το μουσικό «Αλ Σιχτίρι».
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εγκαινίασε το «Αλ Σιχτίρι» ερμηνεύοντας ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες του και παρασύροντας όσους βρίσκονταν στο πλατό, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, κάθε ηλικίας.
Ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτήρισε «πρωταθλητή» τον επιτυχημένο λαϊκό καλλιτέχνη και επισήμανε πως η φωνή και το ήθος του κάνουν τα τραγούδια του να χαρακτηρίζουν τη γενιά του και να μένουν στο χρόνο.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρέσυρε τους πάντες στο ρυθμό του, τραγουδώντας ζωντανά τις προσωπικές επιτυχίες του, όπως τα τραγούδια «Τι Να Το Κάνω», «Μαζί Σου», «Πόσο», «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα», «Ψέματα», «Ξημερώματα» και «Λιώμα», τα οποία περιλαμβάνονται στο νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω», η οποία κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε επίσης ντουέτο – έκπληξη με τον Λάκη Λαζόπουλο στο αγαπημένο τραγούδι «Όταν Έχω Εσένα», το οποίο έχει τις υπογραφές του τελευταίου και του Σταμάτη Κραουνάκη.
Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Αλ Σιχτίρι» εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: