μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Ο Γιώργος Μπλετσάκης είναι ένας υποσχόμενος καλλιτέχνηςΟ Γιώργος Μπλετσάκης είναι ένας υποσχόμενος καλλιτέχνης
από την Πάτρα που έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της μουσικής τον τελευταίο καιρό.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Πάτρα.


Ξεκίνησε μουσικά πριν από 5 χρόνια με το πρώτο του σχήμα
να το απαρτίζουν φίλοι του με το όνομα “Μεταξύ μας” και εμφανίζεται για πρώτη φορά σε γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων διακόπτει την σχέση του με την μουσική και τον τελευταίο χρόνο μέσα από το διαδίκτυο άρχισε να ανεβάζει Covers και να τον ανακαλύπτουν άνθρωποι για συνεργασίες.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους μπαίνει στο Orange Studio έπειτα από παρότρυνση του στιχουργού και συνθέτη Κώστα Ντότσικα και ερμηνεύει με επιτυχία το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Να ξαναρθείς ”. Συνάμα λαμβάνει κάποιες έξτρα σπουδές στο Μοντέρνο Ωδείο Πατρών.

Παράλληλα λοιπόν στο διάστημα εκείνο ο τραγουδιστής είχε έρθει και σε επαφή με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της μη κερδοσκοπικής δισκογραφικής εταιρίας J & M Recordings Πάνο Κουτσελίνη και ηχογραφεί το δεύτερό του τραγούδι με τίτλο “Αν θα γυρίσεις” σε παραγωγή της εταιρείας και του στιχουργού Βασίλη Γκότση ενώ την μουσική υπέγραψε ο ίδιος ο Πάνος Κουτσελίνης.

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στην πρώτη παραγωγή της εταιρίας μαζί με άλλα τραγούδια αυτής και κυκλοφόρησε σε μορφή CD στην Αμερική με τίτλο “Resilience”.

Τον περασμένο μήνα ηχογράφησε το τρίτο του προσωπικό τραγούδι σε παραγωγή για μια ακόμα φορά του Orange Studio με τίτλο «Ούτε ένα γεια» σε στίχους και μουσική πάλι Κώστα Ντότσικα το οποίο μάλιστα οπτικοποιήθηκε, σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Χατζημικέ, και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.


Τη φετινή σεζόν τον συναντήσαμε πάλι σε άλλο γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης.Δεν υπάρχουν σχόλια: