μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Halsey: Το νέο άλμπουμ θα είναι «πολύ πιο εξομολογητικό»


Εξομολογητικό αλλά και πειραματικό τόνο θα έχει η νέα δισκογραφική δουλειά της Halsey.

Η Halsey μίλησε με λεπτομέρειες για το τρίτο άλμπουμ της.
Η 24χρονη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Zach Sang, όπου αναφέρθηκε σε όσα θα πρέπει να περιμένουμε από την «εκλεκτική» νέα δισκογραφική δουλειά της, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός της φετινής χρονιάς.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που ξεπέρασε τη μία ώρα σε διάρκεια, η Halsey αποκάλυψε επίσης άγνωστες πληροφορίες για τη δημιουργία του τραγουδιού «Nightmare», το lead single του επόμενο άλμπουμ της, λέγοντας ότι η πίεση που αντιμετώπισε για να δημιουργήσει ένα φεμινιστικό μήνυμα που θα ακουστεί δυνατά, θα έχει απήχηση στους ακροατές της.
«Έχεις ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια πρέπει να έχει ομοιοκαταληξία και να ακούγεται καλό», σχολίασε. «Μερικές φορές θέλω να τραγουδήσω “δύο συν δύο κάνει τέσσερα” και δεν έχω αρκετό χρόνο να πω το “κάνει τέσσερα”. Εφόσον μπορώ να πάρω το μήνυμα “δύο συν δύο” και να προκαλέσω τον κόσμο να σκεφτεί την απάντηση, τότε αξίζει να το κυκλοφορήσω», είπε.
Στη συνέχεια η Halsey εξήγησε το επόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ της θα κινηθεί σε πειραματικό πλαίσιο ήχου, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που θα περίμεναν οι θαυμαστές της.
«Σκέψου τα 10 πιο απρόσμενα πράγματα που νομίζεις ότι θα μπορούσες να κάνεις. Τα κάνω όλα», ανέφερε για τα καινούργια τραγούδια της και πρόσθεσε: «Είναι πολύ πιο εξομολογητικά… Είναι περισσότερο σαν τη δική μου ποίηση.»
Ωστόσο η Halsey σημείωσε ότι το νέο άλμπουμ της δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και δεν έχει οριστεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.
«Μεγαλώνω τόσο πολύ καθώς δημιουργώ αυτό το άλμπουμ που κατά κάποιον τρόπο δεν θέλω να σταματήσω να μεγαλώνω», εκμυστηρεύτηκε. «Θα συνεχίσω να γράφω μέχρι να σταθεροποιηθώ λίγο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: