μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

"Σήκωσαν" γυαλιά αξίας 40χιλ - Ένας θα έφευγε για εξωτερικό- 3 συλλήψεις


Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης καταστήματος και κλοπής.

Για τα τρία πρόσωπα ηλικίας 41, 43 και 44 ετών, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκονται σε υπόθεση διάρρηξης καταστήματος που διαπράχθηκε στις 24 Ιουλίου, 2019 στη Λευκωσία, όπου κλάπηκαν γυαλιά ηλίου διαφορών επωνυμιών, συνολικής αξίας €40.000 περίπου.   
Ο 41χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να αναχωρήσει για χώρα του εξωτερικού και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για την εν λόγω υπόθεση.
Σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, στην κατοχή του ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, το οποίο φέρεται να παραδέχτηκε ότι αποτελεί προϊόν διάρρηξης από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Στη συνέχεια, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας (κλιμάκιο διαρρήξεων),  διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Λάρνακας, για εντοπισμό του δεύτερου καταζητούμενου, ηλικίας 43 ετών. Ο 43χρονος εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στη Λάρνακα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε με δικαστικό ένταλμα στο χώρο διαμονής του στη Λάρνακα, εντοπίστηκε και τρίτο πρόσωπο ηλικίας 44 ετών, το οποίο επίσης, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μεταξύ άλλων μεγάλος αριθμός γυαλιών ηλίου διαφόρων επωνυμιών τα οποία ήταν συσκευασμένα σε μεγάλα χάρτινα κιβώτια, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.
Οι τρείς ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: