μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

«Όταν Αγαπάς»: Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά για το υπέρτατο συναίσθημα


«Όταν Αγαπάς», θα ακούς πάντα το καινούργιο ερωτικό τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μας συντονίζει στο ρυθμό του έρωτα και τραγουδά για το υπέρτατο συναίσθημα στο single «Όταν Αγαπάς».
Το τραγούδι προέρχεται από τη νέα δισκογραφική δουλειά «Τραγούδια Ακατάλληλα» του καταξιωμένου καλλιτέχνη. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο στην κορυφή του επίσημου IFPI Chart, το οποίο καταγράφει τις φυσικές πωλήσεις δύσκολα στην ελληνική αγορά.
Το CD παρέμεινε μάλιστα επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση της κατάταξης, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική και έμπρακτη στήριξη του κοινού προς τον Γιάννη Πλούταρχο.
Το «Όταν Αγαπάς» ξεχώρισε στις προτιμήσεις από την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι με την υπογραφή στη μουσική και στους στίχους του Αλέξη Σέρκου, του δημιουργού των μεγαλύτερων επιτυχιών του Γιάννη Πλούταρχου.
Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Αλέξης Σέρκος συνεργάζονται σχεδόν αδιάλειπτα εδώ και 18 χρόνια. Μία ανεπανάληπτη μουσική συνύπαρξη που έχει προσφέρει τραγούδια ανεξίτηλα χαραγμένα στις αναμνήσεις μας.
Μετά από πληθώρα κορυφαίων στιγμών που έχουν χαρακτηρίσει την καριέρα του αγαπημένου τραγουδιστή, τη σκυτάλη παραλαμβάνει το αισιόδοξο, φωτεινό και ρομαντικό single «Όταν Αγαπάς», ένας μελωδικός ύμνος στο υπέρτατο συναίσθημα.
Το τραγούδι «Όταν Αγαπάς» και το άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

Δεν υπάρχουν σχόλια: