μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Η Κωνσταντίνα Πάλλα στήνει μία υπέροχη «Γιορτή»


Είναι στο χέρι μας να κάνουμε την κάθε μέρα «Γιορτή».

Η Κωνσταντίνα Πάλλα κάνει το δεύτερο δισκογραφικό της βήμα με μία υπέροχη «Γιορτή».
Έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, από εκεί που χρόνια τώρα υπάρχει η αίσθηση ότι συμβαίνει πρώτα η μουσική. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε χρόνια να ακούσουμε στην ελληνική δισκογραφία μια νέα γυναίκα τραγουδοποιό και μάλιστα με λαϊκή φλέβα.
Η «Γιορτή» διαδέχεται το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Κωνσταντίνας Πάλλα, ένας δίσκος γεμάτος «Όνειρα», αλλά και το  τραγούδι «Πόσο Πονάει Η Καρδιά» που έγραψε για τη Φωτεινή Βελεσιώτου.
Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και δημιουργός η Κωνσταντίνα Πάλλα μοιράζεται όσα έχει να πει με το λόγο της, τη μουσική της και τη φωνή της και υπενθυμίζει ότι είναι στο χέρι μας να κάνουμε την κάθε μέρα γιορτή.
«Δεν είναι λοιπόν κάθε μέρα γιορτή, είναι στιγμές που βουλιάζει η ζωή, μα κάθε φορά στο μαύρο βυθό αν μ’ αγαπάς, αντέχω να ζω», τραγουδά η Κωνσταντίνα Πάλλα με την αισθαντική και ζεστή φωνή της, υπογράφοντας η ίδια τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους.
Το single «Γιορτή» είναι ο προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς της που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.
Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: