μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Ομοσπονδιακές κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό στον τραγουδιστή Ρόμπερτ Κέλι


Δεν σταματούν οι περιπέτειες για τον βραβευμένο Αμερικανό τραγουδιστή Ρόμπερτ Κέλι, που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις στην πολιτεία του Ιλινόις. Από σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπος και με ομοσπονδιακές κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, οι εισαγγελικές Αρχές του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζουν ότι ο 52χρονος καλλιτέχνης συμμετείχε σε ένα κύκλωμα που στρατολογούσε γυναίκες και ανήλικες και τις εξανάγκαζε σε παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στο Σικάγο με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και της αποπλάνησης ανηλίκου, όπως ανέφεραν ο δικηγόρος του και μια πηγή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Ορισμένες από τις πράξεις που του αποδίδονται, ανάγονται στο 1999.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δικηγόρος του Κέλι, Στιβ Γκρίνμπεργκ, είπε ότι οι ομοσπονδιακές κατηγορίες φαίνεται πως είναι «σε γενικά πλαίσια οι ίδιες» με εκείνες που αντιμετωπίζει ήδη σε πολιτειακό επίπεδο, αλλά και με την κατηγορία για παιδική πορνογραφία, για την οποία απαλλάχθηκε το 2008.

Ο 52χρονος τραγουδιστής της R&B συνελήφθη ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του. 

Αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστή στο Σικάγο και κατόπιν θα μεταφερθεί στο Μπρούκλιν, ώστε να του απαγγελθούν και εκεί κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: