μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Χρυσούλα Διαβάτη κατά Γεωργούλη και Ζαγοράκη: Αυτά με απογοητεύουν και λυπάμαι τον ελληνικό λαό


Επίθεση κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Αλέξη Γεωργούλη εξαπέλυσε η Χρυσούλα Διαβάτη. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην πολιτική εκπομπή του Alpha και σχολίασε αρνητικά ανθρώπους της τέχνης ή του αθλητισμού που ασχολούνται με τα κοινά.

Όταν η κουβέντα πήγε στους εκλεγμένους Ζαγοράκη και Γεωργούλη η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε: «Αυτά με απογοητεύουν και λυπάμαι τον ελληνικό λαό. Από που και ως πού; Και τι μπορεί να προσφέρει ένας προβεβλημένος άνθρωπος σε έναν άλλον, τέτοιου χώρου σαν τον δικό μας; Τι μπορεί να προσφέρει από πολιτική, από προβλήματα, δηλαδή είναι τρελά αυτά τα πράγματα. Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. 

Αυτά με απογοητεύουν και με τρομάζουν, γιατί είμαι και γιαγιά, είμαι και μαμά, θα είμαι και προγιαγιά σε λίγο και σκέφτομαι τα παιδιά μου. Αλλιώς δεν με νοιάζει εμένα. Την καριέρα μου την έκανα».

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί και σε ερώτηση αν ο κ. Ζαγοράκης και ο κ. Γεωργούληςέχουν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο κοινοβούλιο η κ. Διαβάτη είπε ότι δεν γνωρίζει τον κ. Ζαγοράκη. Και πρόσθεσε: «Μα, για όνομα του Θεού... Τι να κάνουν στο Ευρωκοινοβούλιο; Να πουν τα προβλήματά μας; Με ποιον τρόπο; Με ποια μόρφωση; Με ποια καλλιέργεια; Με τι πανεπιστημιακές περγαμηνές; Εγώ έτσι ξέρω».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: