μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Τουρκική Navtex «σβήνει» από τον χάρτη την ΚύπροΗ Τουρκία «σβήνει» την Κύπρο από τον χάρτη, με μία NAVTEX, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και τη λογική.
Η Άγκυρα σε Navtex που εξέδωσε για τη συνέχιση των “ερευνών” του Barbaros εντός της κυπριακής ΑΟΖ, γράφει “πράματα και θάματα”. Με μια φράση “εξαφανίζει” την Κυπριακή Δημοκρατία.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι στη ΝΑVΤΕΧ 838/19, όλη η ευθύνη για τη ναυσιπλοία ανήκει στο σταθμό της Αττάλειας. Προσθέτει δε ότι όσα μηνύματα εκδίδονται από το σταθμό της Λάρνακας δεν έχουν καμία ισχύ αφού “η Κύπρος  που αναφέρεται στην Larnaca NAVWARN NR MA48-375 / 19 δεν είναι το αρχικό κράτος που  ιδρύθηκε το 1960.
Ως εκ τούτου, η Τουρκία δηλώνει ότι ο όρος «Κύπρος» δεν έχει  καμία μορφή αναγνώρισης με βάση τις υποχρεώσεις της Τουρκίας που απορρέουν από τη Συνθήκη Εγγύησης και τη Συνθήκη περί ιδρύσεως του 1960.
Οι προσπάθειες νομιμοποίησης των παρανόμων ισχυρισμών της κυβέρνησης της Ελλάδας μέσω του Larnaca NAVWARN NR MA48-375 / 19 είναι άκυρες και δεν θα γίνουν δεκτές ούτε από την Τουρκία”, καταλήγει η τουρκική Navtex.


Δεν υπάρχουν σχόλια: