μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Ο Γιώργος Λεμπέσης επανεμφανίζεται με ένα project – έκπληξη


Τη σφραγίδα του σε μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στο παιδικό θέατρο θα βάλει ο Γιώργος Λεμπέσης.

Ο Γιώργος Λεμπέσης υπογράφει τη μουσική στην παιδική θεατρική παράσταση «Βουτιά στη Βυθούπολη» που ετοιμάζουν η Minos EMI / Universal και οι Θεατρικές Σκηνές.
Η κλασική και επτά φορές best seller «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Δ. Λεμπέση έρχεται τον Νοέμβριο στο Θέατρο «Παλλάς» με μια ολοκαίνουργια ιστορία που θα ταρακουνήσει τα νερά της Αθήνας, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και πρωτότυπη μουσική Γιώργου Λεμπέση.
Με μια «Βουτιά στη Βυθούπολη», μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τους ήρωες από όλες τις ιστορίες της σειράς σε ένα μουσικό υπερθέαμα και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στο παιδικό θέατρο.
Ο Μέμος Μπεγνής, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Ιάσονας Μανδηλάς, η Idra Kayne και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ρόλο του Βρασίδα του Αχινού, θα είναι οι βασικοί οικοδεσπότες αυτής της περιπέτειας μαζί με 15 ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές επί σκηνής.

Η πορεία της «Ψαρόσουπας» ξεπερνάει τα εγχώρια δεδομένα, μετρώντας, εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες και θεατές, καθώς και παιχνίδια βασισμένα στο έργο, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.
Για το συγκεκριμένο έργο θα κυκλοφορήσει και ένα CD από τη Minos EMI / Universal με τα τραγούδια του Γιώργου Λεμπέση που θα ακουστούν στην παράσταση, τα οποία θα ερμηνεύσουν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: