μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

SNIK και Τάμτα ενώνουν δυνάμεις στο «Señorita»


Η rap και η pop συναντιούνται στο απόλυτο καλοκαιρινό track.

Ο SNIK και η Τάμτα διασταυρώνουν τις διαδρομές τους σε μία μουσική συνάντηση που θα συζητηθεί.
Ο No. 1 Έλληνας ράπερ και το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής φέρνουν την αναστάτωση στο φετινό καλοκαίρι  και παρουσιάζουν το νέο τραγούδι τους που φέρει τον τίτλο «Señorita».
Ο SNIK έχει το προνόμιο να διανύει μία από τις πιο παραγωγικές φάσεις στην καριέρα του. Κυριολεκτικά ασταμάτητος τα ψηφιακά charts με αλλεπάλληλες κυκλοφορίες, διαμορφώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις τάσεις στο είδος που εκπροσωπεί.
Ενόσω παραμείνει αγκιστρωμένος στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων στο ελληνικό YouTube με το νέο του single «KILO», το οποίο έχει συλλέξει σχόλια αποθέωσης από τους θαυμαστές του ράπερ, ο SNIK ακολουθεί μία καταιγιστική στρατηγική.
Η Τάμτα, καθώς συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε ολόκληρη την Ευρώπη έχοντας στις αποσκευές της την επιτυχία του «Replay», αποκαλύπτει μία διαφορετική πλευρά της που αποτελεί δείγμα των απεριόριστων δυνατοτήτων της.
Το δίδυμο παρουσίασε για πρώτη φορά τη συνεργασία του στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2019, όπου ο ηγέτης της trap σκηνής στην Ελλάδα κέρδισε το βραβείο για το «Βίντεο της Χρονιάς» με το «MEDUSA».
Το «Señorita» του SNIK και της Τάμτα  είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: