μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Η Κωνσταντίνα επιστρέφει με «Ένα Καράβι»


Με «Ένα Καράβι» μας περιμένει η Κωνσταντίνα για «μία κρουαζιέρα στα όμορφα νησιά».

Η αγαπημένη και διαχρονική τραγουδίστρια Κωνσταντίνα κάνει δυναμική επάνοδο με το νέο καλοκαιρινό single «Ένα Καράβι».
Από τα πρώτα της κιόλας καλλιτεχνικά βήματα έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και στο ευρύ κοινό, το όποιο μέσα από τις μεγάλες της επιτυχίες λάτρεψε την ίδια και τη φωνή της.
Μέχρι και σήμερα συνεχίζει με σεμνότητα και αγάπη να υπηρετεί το καλό ελληνικό τραγούδι, έχοντας δημιουργήσει τόσα χρόνια σχέσεις αγάπης με την παρουσία της στη μουσική σκηνή της χώρας, τόσο με τους συναδέλφους όσο και με το κοινό της.
Η μουσική της διαδρομή μετράει δώδεκα προσωπικούς δίσκους, τέσσερα live albums και δώδεκα συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, που περιέχουν τραγούδια τα οποία αγαπήθηκαν και έμειναν διαχρονικά στις καρδιές του κόσμου:
«Σημάδι», «Θάλασσες», «Άγγελε Μου Και Φονιά», « Θα Φύγω Με Τους Φίλους Μου Για Κάιρο», «Μια Ελλάδα Φως», «Τηλεφωνώ», «Σαν Τριαντάφυλλο», «Έχω Μια Καρδιά», «Χωρίς Φτερά Αλλά Και Τα Ντουέτα Της Καίγομαι», «Καυτές Βραδιές», «Στους Πέντε Άνεμους», «Δηλητήριο», «Η Καρδιά Μου Είναι Ζαλισμένη», «Τι Μπήκε Ανάμεσα Μας», «Κι Αυτό Το Βράδυ»….
Το «Ένα Καράβι» είναι ένα τραγούδι σε μουσική του Παναγιώτη Μαθιέλλη και σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, το οποίο απογειώνεται από την πλούσια ενορχήστρωση του Χρήστου Περτσινίδη.
Η κρυστάλλινη φωνή της Κωνσταντίνας πλαισιώνεται από την εξαιρετική χορωδία Go Choir Go, καθώς και μια αξιόλογη ομάδα μουσικών. Το video clip σκηνοθέτησε ο Γιώργος Γεμελιάρης.
Το «Ένα Καράβι» κυκλοφορεί από τη Final Touch.

Δεν υπάρχουν σχόλια: