μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Το Παιδοχειρουργικό του Μακάρειου πήρε ζωή 5 καλλιτέχνες ένωσαν το ταλέντο τους και φώτισαν το χώρο (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα χαμογελά των μικρών ηρώων του Μακαρείου νοσοκομείου σχηματίστηκαν και πάλι. Πέντε καλλιτέχνες ένωσαν το ταλέντο τους και μέσα σε 24 ώρες έδωσαν ζωή στο διάδρομο του Παιδοχειρουργικού του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η καλλιτέχνις Κρίστια Ανδρέου σχετικά με αυτή την απόφαση εξηγεί ότι «Το θέμα για το σχέδιο το αποφασίσαμε όλες μαζί, αποφασίσαμε να κάνουμε γενικά θάλασσα μαζί με φύση. Θάλασσα γιατί είναι στη Λευκωσία, εν υπάρχει κάπου κοντά θάλασσα οπότε στα παιδάκια λογικά θα φανεί κάτι πιο ενδιαφέρον»


Από την πλευρά της η Ελένη Κωνσταντίνου, ανέφερε «Βοηθά πάρα πολλά τα μωρά να βλέπουν κάτι χαρούμενο παρά άσπρους τοίχους. Ήταν μια τεράστια εμπειρία με ανάμεικτα συναισθήματα και εκείνο που έμαθα είναι ότι πρέπει να μάθουμε να εκτιμούμε ακόμα και τα πιο μικρά που έχουμε γιατί τελικά στη ζωή τίποτα εν είναι δεδομένο»

Η Μαίρη Πηλλακούρη, αναφερόμενη στην στιγμή που οι μικροί ήρωες έγιναν «συνεργοί» για να φωτιστεί ο χώρος λέει χαρακτηριστικά «είχε ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, τα οποία όταν μας είδαν ενθουσιάστηκαν και ήθελαν να συμμετέχουν μαζί μας. Έπιασαν τα πινέλα τους και ζωγραφίζαμε όλοι μαζί και τούτο ενδυνάμωνε το αίσθημα της αισιοδοξίας και της χαράς».


Η Μαρία Γεωργίου αναφερόμενη στο ίδιο γεγονός σημειώνει «Ήταν πολύ δυνατά τα συναισθήματα που νιώσαμε γιατί μαζί με εμάς υπήρχαν γονείς, παιδάκια άρρωστα που ζωγράφιζαν, έπαιζαν μαζί μας. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπεραγορές MAS που μας είχαν προσεγγίσει. Τις μπογιές μας τις έχει χορηγήσει η εταιρεία Peletico».

Τέλος, η Κρίστια Ανδρέου σχετικά με τους γονείς των μικρών παιδιών επισημαίνει ότι «Μπήκαν μέσα γονείς οι οποίοι είχαν την ανάγκη να χαμογελάσουν, είχαν την ανάγκη να δουν τούτον τον άσπρο τοίχο να αλλάζει χρώμα, επιτέλους είδαμε λίγα χαμόγελα»


Πρέπει ωστόσο να αναφερθεί ότι στη συγκεκριμένη δράση συμμετείχε και η καλλιτέχνις Άννα Θωμαΐδου.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: