μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Υπόθεση βαν: «Το ΑΚΕΛ είναι δολοφόνος χαρακτήρων» λέει ο ΔΗΣΥ – Τι απαντά το ΑΚΕΛΓια δολοφονία χαρακτήρων κατηγόρησε το ΑΚΕΛ το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ Χαράλαμπος Σταυρίδης.
Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα στον Τύπο που φέρου τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο της εβραϊκής κοινότητας στην Κύπρο Shahak Avni και την εταιρεία του κ. Avni να έχει συνεργαστεί με τον ΔΗΣΥ, ο κ. Σταυρίδης δήλωσε στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 ότι η συνεργασία είχε να κάνει με εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας. Την ίδια ώρα κατηγόρησε το ΑΚΕΛ ότι ως δολοφόνος χαρακτήρων προσπαθεί με φήμες να δημιουργήσει υπόνοιες για πρόσωπα, και συγκεκριμένα για τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ. Ο κ. Σταυρίδης κάλεσε το ΑΚΕΛ να δώσει αποδείξεις στις Αρχές και να σταματήσει να διοχετεύει φήμες στον Τύπο
Λουκαΐδης: Υπάρχουν στοιχεία
Από την πλευρά του ΑΚΕΛ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Γιώργος Λουκαϊδης ζήτησε από τον ΔΗΣΥ να απαντήσει για τη σχέση του με την εν εταιρεία του κ. Avni. Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχουν στοιχεία και τεκμήρια για το θέμα. Απαντώντας στις κατηγορίες του ΔΗΣΥ για δολοφονία χαρακτήρων είπε ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.Δεν υπάρχουν σχόλια: