μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό παζαράκι στο Leptos Kamares VillageΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το Χριστουγεννιάτικο  Παζαράκι που διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο Leptos Kamares Village στην Τάλα με τις καθαρές εισπράξεις να πηγαίνουν για ενίσχυση τοπικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και  οργανώσεων.
Στο παζαράκι που διοργάνωσαν από κοινού, το “In Any Event” και το Leptos Kamares Club, και σ’αυτό συμμετείχαν ιδιοκτήτες κατοικιών της περιοχής, διάφοροι σύνδεσμοι καθώς επίσης ντόπιοι και άλλοι ξένοι οι οποίοι παρουσίασαν τις δημιουργίες τους οι οποίες περιλάμβαναν  νόστιμα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά, Χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, παιγνίδια  και άλλα πολλά.
Οι διοργανωτές  προσφέραν στο κοινό ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα  με μουσική χορό , τραγούδι και κληρώσεις δώρων. Δήλωσαν επίσης ότι η όλη διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ότι κατάφεραν να μαζέψουν ένα σημαντικό  ποσό ως μια μικρή άλλα σημαντική βοήθεια στα διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Πάφου,  ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμέτοχη και τη βοήθεια τους.
Το Leptos Kamares Club είναι ένας υπέροχος χώρος, και ιδανικός για τέτοιου είδους  διοργανώσεις και εκδηλώσεις, όπου τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις ανέσεις και ευκολίες  του χώρου μαζί με την ομορφιά της φύσης και του τοπίου  με ένα  ξεχωριστό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: