μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

50% μόνο για 48 ώρες!Από απόψε στις 12.00 έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 50% έκπτωση στις καλοκαιρινές αλλά και χειμερινές collection !


50% μόνο για 48 ώρες !

Από απόψε στις 12.00 έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 50% έκπτωση στις καλοκαιρινές και χειμερινές collection, σε όλα τα γυναικεία αλλά και ανδρικά! 
Start Shopping
Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου ! Επισκέψου το e-shop μας και απόκτησε τα αγαπημένα σου κομμάτια Stelios Koudounaris με 50% έκπτωση !

Το να βρίσκεσαι όλη τη μέρα στο σπίτι φορώντας μόνο τις πυτζάμες σου, για λίγες μέρες είναι λυτρωτικό και άνετο! Ωστόσο, περνώντας μια ολόκληρη μέρα στον καναπέ σου φορώντας τις πυτζάμες ή τις φόρμες σου, είναι εύκολο να χάσεις τον εαυτό σου, τον στόχο, την ενέργεια και τη δημιουργικότητα σου.

Η ερώτηση “τι να φορέσω σήμερα?” Είναι στην πραγματικότητα πολλές ερωτήσεις μαζί.

Ποιός είμαι? Τι περιμένω από τη σημερινή μέρα? Τι διάθεση θέλω να έχω σήμερα?

Τα ρούχα οριοθετούν το χρόνο μας και τις περιστάσεις.

Όταν δεν βρίσκουμε λόγο για να ντυθούμε είναι σαν μην έχουμε τίποτα να πούμε. Είναι σαν να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά στις καταστάσεις.

Έτσι καθώς απομονωνόμαστε στο σπίτι μας, τα ρούχα μας μπορούν να είναι η δική μας ομιλία και καθώς ντυνόμαστε όμορφα υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι σύντομα θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε και πάλι!

*οι παραπάνω απόψεις αποτελούν απόσπασμα από άρθρο της Robin Givhan για την Washington Post.

Δεν υπάρχουν σχόλια: