μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

Κοινωνια

[κοινωνια][bsummary]

life style

[life style][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΚΥΠΡΟΣ

[Κύπρος][bsummary]

Η απάντηση του Μάνου Παπαγιάννη στο «κύμα» αρνητικών σχολίων για το «Gay meter»


Μια μόνο ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη στο Instagram προκάλεσε αναβρασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο χρησιμοποίησε ένα φίλτρο το οποίο ονομάζεται «Gay meter» και μετράει πόσο… gay είναι ο χρήστης.

Με τη δημοσίευση αυτή, ο Μάνος Παπαγιιάννης δέχθηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων από τους διαδικτυακούς του φίλους οι οποίοι τον κατηγορούσαν ως ομοφοβικό.

Σήμερα, ο Μάνος Παπαγιάννης επανήλθε διαδικτυακά και έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους έσπευσαν να τον κατακρίνουν για το βίντεο αυτό.

«Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά έστω κι αν πρόκειται να σε κακολογήσουν. Ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος… (Πυθαγόρας). 

Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει την ειρωνική μου διάθεση ως προς την χαζό εφαρμογή που σου λέει πόσο γκέι είσαι!!!!!!!!!! Τότε πρέπει να διερωτηθεί κατά πόσο έχει γίνει και ο ίδιος θύτης.. 

Ίδιος με αυτούς που τον πλήγωσαν και κατακερμάτισαν την ψυχούλα του.. Δυστυχώς έχουμε την τάση να θυμόμαστε τα άσχημα που μας έχουν συμβεί.. Άλλωστε τι αφήνει ένα φιλί;;; οι πληγές όμως αφήνουν σημάδια.. 

Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση ρατσισμού γιατί πολύ απλά αδυνατώ να καταλάβω την διαφορετικότητα!!!

 Είμαστε όλοι ίσοι όλοι άνθρωποι κι εγώ πιστεύω σε σένα άνθρωπε αλλιώς η ζωή θα ήταν ανυπόφορη..

 Όσο για τους τηλεεισαγγελεις...

 Θα τους θυμίσω τα λόγια του Ουμπέρτο Εκο (μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς απ τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση)

 Υ. Γ. Σε αγαπώ άνθρωπε ακόμα κι όταν ανέντιμα σχολιάζεις τα παιδιά μου...» έγραψε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: